Over ons

Ons bedrijf

DekkControl verzorgt Arbo-technische inspecties en keuringen voor (tanker)schepen, de binnenvaart en aan land. Wij zijn uw betrouwbare partner voor:

  • Keuring van arbeidsmiddelen en hijsmateriaal
  • Inspecties volgens de wettelijke (Arbo) richtlijnen
  • Altijd voldoen aan de relevante wetten en regels, met oog en respect voor het milieu
  • Professionaliteit en jarenlange ervaring
  • Flexibel locatiebezoek, in binnen- en buitenland, zowel aan boord als op het land
  • Een concurrerend aanbod waarbij we naar 100% klanttevredenheid streven
  • Onderhoud van brandbeveiliging

Allerhande hijsmaterialen

Het maakt niet uit of machines oud of nieuw zijn of hoe vaak ze worden gebruikt. Alle aanwezige machines dienen te voldoen aan de richtlijnen uit de Arbo en CE wetgeving (waaronder de NEN/ ISO beleidsregels). DekkControl biedt professioneel risicogebaseerd toezich op alle aanwezige hijsmaterialen, zoals bovenloopkranen, autokranen en bunkerkranen. Dit gebeurt onder andere door veiligheidsinspecties, keuringen, certificering en proof loading van materialen. Als u er prijs op stelt, nemen wij het contact met de betrokken instanties uit handen. DekkControl fungeert dan namens uw bedrijf als aanspreekpunt.

Arbeidsmiddelen

Aan het gebruik van arbeidsmiddelen zijn risico's verbonden. Bedrijven zijn wettelijk verplicht te voldoen aan de eisten uit de Arbowet. Voor zowel bedrijven als hun werknemers is het prettig als het toezicht op de aanwezige arbeidsmiddelen goed geregeld is. DekkControl controleert periodiek of op afroep uw arbeidsmiddelen.

Voor meer informatie klikt u

                           HIER

Veilgheid

Op maritiem gebied heeft Nederland een naam hoog te houden. Al vele eeuwen bevaren we de wereldzeeën en spelen we een belangrijke rol in de Europese en internationale handel. Zowel maatschappelijk als wettelijk worden er hoge eisen gesteld aan veiligheid in deze branche. DekkControl speelt hierbij graag een rol voor uw bedrijf. Als specialist neme we u alle romslomp uit handen en bieden we de waarborgen waar ondernemingen, medewerkers en de betrokken instanties behoefte aan hebben. Ook voor de verkoop van veiligheidsmaterialen kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit

Met kwaliteit wordt er ook gekeken naar veiligheid. De kwaliteit van onze veiligheid waarborgen wij door onze jarenlange ervaring en kennis die up to date is. Hierdoor kunnen wij secuur aan het werk gaan en jullie schip de beste zorg geven. Als u veilig werkt, is onze missie geslaagd. Naast deze kwaliteit van de veiligheid hechten wij ook veel waarde aan de kwaliteit aan onze producten. Naast het keuren en inspecties geven, kunnen wij direct bij defecte/afgekeurde onderdelen nieuwe en de juist bijhorende producten leveren. Deze producten worden door ons uitgekozen op basis van kwaliteit. Door de ruime ervaring willen wij graag de juiste en beste spullen leveren voor uw schip met een sterk concurrerend aanbod. Wanneer er behoefte is naar eigen vertrouwde materialen zullen wij deze last van u overnemen en de producten verzamelen.

Communicatie

Bij DekkControl streven wij naar flexibiliteit door middel van goede communicatie. Wij proberen altijd en veel te communiceren met onze klanten zodat zij precies weten waar zij aan toe zijn. Daarnaast is het lastig soms om afspraken te maken wanneer u onderweg bent, maar ook dan kunnen wij tot u dienst zijn (wachttijden voor sluizen of tijdens het bunkeren ). Wij willen graag een goede samenwerkingsverband krijgen met onze klant, zodat wij u ten alle tijde kunnen ondersteunen en u onze diensten kunnen verlenen. Wanneer u ons belt, zullen wij in overleg juiste afspraken maken om aan boord te kunnen gaan, daarnaast houden wij jullie op de hoogte bij eventueel aflopende certificaten.